Home TEDx Talks Els factors humans que disparen la innovació en un territori | Ramon...

Els factors humans que disparen la innovació en un territori | Ramon Gras | TEDxTarragona

7
0

Sabem que la innovació està relacionada amb graus més alts de llibertat i seguretat i inversament relacionada amb la criminalitat i la corrupció.
Però què fa que un territori sigui més o menys innovador? Com podem donar suport als teixits d’innovació d’una societat? Ramon Gras ha donat resposta a aquesta pregunta analitzant els 50 districtes d’innovació dels Estats Units, des de Silicon Valley fins Nova York, Boston o Chicago entre molts altres.

Ramon Gras és investigador en Innovació Urbana a la Universitat de Harvard, on ha desenvolupat la seva tesi sobre criteris de disseny per a districtes d’innovació. Ha analitzat no només els 50 districtes d’innovació de més impacte dels Estats Units, així com quins són els factors clau fonamentals que permeten als centres intensius en coneixement alliberar el potencial humà de les persones i els col·lectius.

Ell és Master in Design Engineering per Harvard University, Master Engineering Program en Systems Engineering pel Massachusetts Institute of Technlogy (MIT) i Enginyer de Camins, Canals i Ports per la UPC-BarcelonaTech.

Ramon Gras és investigador en Innovació Urbana a la Universitat de Harvard, on ha desenvolupat la seva tesi sobre criteris de disseny per a districtes d’innovació. Ha analitzat els 50 districtes d’innovació de més impacte dels Estats Units, així com quins són els factors clau fonamentals que permeten als centres intensius en coneixement alliberar el potencial humà de les persones i els col·lectius. Ell és Master in Design Engineering per Harvard University, Master Engineering Program en Systems Engineering pel Massachusetts Institute of Technlogy (MIT) i Enginyer de Camins, Canals i Ports per la UPC-BarcelonaTech. This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at https://www.ted.com/tedx

Loading...