Home TEDx Talks El valor de la informació en un món lliure. | Lluís Miquel...

El valor de la informació en un món lliure. | Lluís Miquel Hurtado | TEDxTarragona

5
0

La informació que tenim del què passa al món ens construeix el pensament i l’opinió que ens formem de la realitat. El periodisme sobre el terreny és una eina fonamental per accedir a informació rigurosa i de qualitat. Però el periodisme travessa una etapa molt difícil feta a base d’inmediatesa, precarietat i continguts lliures.
Conversar un periodisme professional és clau per mantindre un esperit crític en la societat.

El periodista Lluís Miquel Hurtado va néixer a la Canonja l’any 1986. Després de treballar en diversos mitjans, l’any 2012 va decidir posar cap per avall la seva vida i canviar la seva feina d’oficina a Madrid per l’aventura de ser periodista autònom a Turquia. Des d’aleshores ha cobert la guerra de Síria, el sorgiment de l’Estat Islàmic, el conflicte kurd, el cop d’estat contra Erdogan i el drama dels refugiats a Turquia i les illes gregues. Des de finals de 2017 viu a Teheran.
Actualment treballa amb mitjans com El Mundo, Cadena SER, RAC1 i el Diari Ara, entre d’altres. En un context de crisi als mitjans, el seu objectiu és seguir transmetent realitats llunyanes a les seves audiències, amb tota la cura possible.

El periodista Lluís Miquel Hurtado va néixer a la Canonja l’any 1986. Després de treballar en diversos mitjans, l’any 2012 va decidir posar cap per avall la seva vida i canviar la seva feina d’oficina a Madrid per l’aventura de ser periodista autònom a Turquia. Des d’aleshores ha cobert la guerra de Síria, el sorgiment de l’Estat Islàmic, el conflicte kurd, el cop d’estat contra Erdogan i el drama dels refugiats a Turquia i les illes gregues. Des de finals de 2017 viu a Teheran. Actualment treballa amb mitjans com El Mundo, Cadena SER, RAC1 i el Diari Ara, entre d’altres. En un context de crisi als mitjans, el seu objectiu és seguir transmetent realitats llunyanes a les seves audiències, amb tota la cura possible. This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at https://www.ted.com/tedx

Loading...